FUNZONE

première: 28 december 2012, Toneelschuur in Haarlem

Een uitbundige voorstelling over de vele soorten van vermomming die ons leven in het vrije Westen mogelijk maakt. Van exuberante travestie of sympathieke knuffelbeer tot gewetensvolle intellectueel.

In FUNZONE vragen de acteurs zich af welke identiteit zij in de loop van hun leven hebben aangenomen. Maar vooral of ze daar nog vanaf kunnen. Want er kan een moment komen dat je merkt dat je iemand geworden bent die je eigenlijk niet wilt zijn. En dat je leeft in een wereld die je liever een mediatraining aanbiedt, dan de ruimte om een stap terug te doen en aan jezelf te vragen; wie ben ik, wie ben ik, wie ben ik, wie ben ik?

FUNZONE is een spectaculair feest voor oog en oor, maar ook een uitdaging voor de geest.

 

Uit de recensies:

De Telegraaf: "Intussen zijn 't vooral de verrassende bijdragen van Baby Dee die doel treffen. Haar observaties voelen oprecht en doorleefd aan, zonder dat ze van humor gespeend zijn."

Noord-Hollands Dagblad: "Een caleidoscopische voorstelling die de tijdgeest aardig op de staart trapt."

Vrij Nederland: "De hand van Nederlof houdt alles netjes binnen de lijnen, maar het wordt pas echt meeslepend als de gekte de overhand krijgt. De vermakelijke vervreemding in Funzone smaakt naar meer."

 

Funzone op AT5

Nacht van het Goede Leven

Spel Minou Bosua, Baby Dee, Marcel Musters en Dick van den Toorn
Tekst en regie Joan Nederlof Spel- en regieadvies Lineke Rijxman vormgeving Arien de Vries Songs, orgel en harp Baby Dee Techniek Coen Jongsma en René Rood
regie-assistent Joanne Mensert uitvoering kostuums El Taller Perdon + Martens productiestage Mariska van der Fluit Affiche fotografie Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin Grafische vormgeving Floor Koomen Scènefotografie Sanne Peper
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?