Skip to content
mugmetdegoudentand

Wie is de echte Hedy d'Ancona?

Marcel Musters, Lineke Rijxman en Joan Nederlof zijn gevraagd om een bijdrage leveren aan het festivalprogramma van ‘Mag Het Licht Aan’ - gecureerd door de enige echte Hedy d'Ancona! Tijdens het lumineuze middagprogramma in het Muziekgebouw aan 't IJ, nam Hedy ons mee naar ‘het land waar we willen wonen’. Een wervelende zoektocht vol met activisme, kunst, muziek, filosofie, politiek, het verleden en de toekomst.

D’Ancona over de muggen: “Al jaren lang toont Mugmetdegoudentand de naadloze verbinding tussen het persoonlijke, maatschappelijke en politieke. Uitzonderlijk getalenteerde acteurs en makers. En ook echte komedianten waardoor de ellende die ons omringt vederlicht kan worden opgediend.”

Met o.a: Manoushka Zeegelaar Breeveld, Maxim Februari, Ramsey Nasr, ISH Dance Collective, Wieteke van Zeil, Floor Milikowski, Esther Apituley, Xander Vrienten en Hans Dagelet.

Mag Het Licht Aan is een initiatief van o.a. HUMAN, Humanitas Nederland, Humanistisch Verbond en Hivos. Ga voor meer informatie naar www.maghetlichtaan.nl.