Skip to content
mugmetdegoudentand

Marcel Musters in fictiepodcast De Brandstapel

Marcel Musters is te horen in de fictiepodcast ‘De Brandstapel’ van BNNVARA. Deze psychologische horrorserie met 8D-geluidservaring is geschreven en gemaakt door Nikki Dekker en Hanneke Hendrix.

Als Leila met een burn-out terugkeert naar haar geboortedorp Laekenberg, is daar niets meer zoals het was. Mislukte oogsten in het dorp leiden tot populisme, vrouwenhaat en massahysterie. Leila tuimelt een wereld in waar burgemeester en burgers elkaar letterlijk de tent uitvechten. Er is maar één vonkje nodig om het hele kruitvat te doen ontploffen. En misschien is Leila dat vonkje wel.

‘De Brandstapel’ is een psychologische horrorserie waarin de monsters niet in het duister opereren, maar in het volle licht.

De hoofdcast bestaat uit Nora Akachar, Nazmiye Oral, Carine Crutzen, Nasrdin Dchar, Jilles Flinterman, Roos van Erkel, Keja Klaasje Kwestro en Marcel Musters. Verder met: Sinem Kavus, Nadja Hüpscher, René van Asten, Shay Kreuger, Peggy Vrijens, Pamela Teves, Annemieke Schollaardt en Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte als De Jagers.