Verslavende serie ‘Koppensnellers’ is het Nederlandse antwoord op ‘House of Cards’

Verslavende serie ‘Koppensnellers’ is het Nederlandse antwoord op ‘House of Cards’

Een mooie recensie in de Trouw: "Joan Nederlof van De Mug, scenarioschrijfster, kauwde al jaren op een serie over het belang van de onafhankelijke pers, zei ze in de Volkskrant. Het is gelukt, de serie is wrang grappig. Het loopt zo uit de hand dat zelfs de kijker met het kleinste krantenhart gaat hopen op verbetering."

https://www.trouw.nl/cultuur-media/verslavende-serie-koppensnellers-is-het-nederlandse-antwoord-op-house-of-cards~b28197ff/?fbclid=IwAR1td9U1GJyCTUWxMEWJGmrlAsvkm-eE6YjHPeufd82H1uJ8bNP53FK1SLU" target="_blank">Lees hier verder!

Meer leesvoer: bekijk hier de mooie recensies van Koppensnellers in https://delagarde.nl/koppensnellers-s01e01-met-durf-gemaakte-dramedy" target="_blank">de Lagarde (by Vara Gids), https://www.parool.nl/kunst-media/tv-serie-koppensnellers-komische-intriges-op-een-dagbladredactie~ba416c1f/" target="_blank">het Parool, https://www.nrc.nl/nieuws/2020/04/03/snoeiharde-bullebak-sloopt-kwaliteitskrant-a3995735" target="_blank">NRC Handelsblad en https://www.theaterkrant.nl/nieuws/de-thuisrecensent-een-satirische-onttakeling-van-het-opportunisme/" target="_blank">Theaterkrant.

Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?