Muggerwareparty

23 mei 2017 t/m 6 juni 2017

Mugmetdegoudentand toert in het voorjaar van 2017 met een live-trailer langs een aantal inspirerende theaters in Nederland. Het artistieke team, bestaande uit Lineke Rijxman, Marcel Musters, Christiaan Klasema en Joan Nederlof, wil zo haar plannen voor de komende jaren alvast aan een select publiek presenteren.

 Geen reguliere toneelavond dus, maar een zeer afwisselende presentatie over actuele en universele onderwerpen als internetterreur, Europa, familierelaties, gamechangers en factfree journalistiek. De groep is geïnteresseerd in uw mening over het gebodene en gaat na afloop dan ook graag, op informele wijze, met u in gesprek. Op deze manier wil de Mug kennis maken met haar publiek en allerlei ideeën alvast uitproberen in de praktijk.

Het Mug-team komt niet alleen, maar neemt een paar spannende gasten mee! Iedere avond bestaat uit vier vaste previews. Joan Nederlof speelt een stukje uit haar solo De Eurocommissaris, Lineke Rijxman toont een deel uit The Gentle Woman en Christiaan Klasema en Lineke Rijxman voeren in Huidhonger een theatraal gesprek over de tijd dat Christiaan in het klooster woonde. Tussendoor zorgen Baby Dee en Meral Polat voor muziek uit hun voorstelling Sombersongs. Per stad wordt dit programma aangevuld met een bijzondere gast. 

Door Joan Nederlof, Lineke Rijxman, Marcel Musters en Christiaan Klasema en verschillende gasten onder wie Sieger Sloot, Baby Dee en Meral Polat affichebeeld Inez&Vinoodh/X+L

speellijst voor Muggerwareparty

datum: aanvang: locatie:

mei 2017:
di 23 mei 20:15 uur Theater aan het Spui, Den Haag
wo 24 mei 20:30 uur Theater Bellevue, Amsterdam
do 25 mei 20:30 uur Theater Bellevue, Amsterdam
vr 26 mei 20:15 uur Verkadefabriek, Den Bosch

juni 2017:
vr 2 jun 20:00 uur Toneelschuur, Haarlem
za 3 jun 20:00 uur Toneelschuur, Haarlem
di 6 jun 20:30 uur Stadsschouwburg Utrecht, Utrecht
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?