mugmetdegoudentand
(about the company, Arbeitsweise)
 
mugmetdegoudentand actueel projecten | werkwijze | mugweb | te koop | reacties | contact
niks

Vorige archief mugmetdegoudentand.nl Volgende

deel 19: vanaf juli tot en met december 2007
(dit is het archief van de actueelpagina van mugmetdegoudentand.nl,
klik in de bovenste regel op projecten voor het archief van de Mug)
 
archief mugmetdegoudentand.nl/actueel 2007  
radioatelier

Marcel Musters leest voor op de radio

Op 16 December 2007 heeft de NPS op radio 1 de documentaire 'Douchen in het donker' uitgezonden, een gepassioneerd verhaal over mensen die worstelen met lichaam, eten en geest. Marcel Musters leest in 'Douchen in het donker' voor uit Food Coma.
Radio Atelier, een documentaire van Aletta Becker. Op de radio 16 december 21.00 uur, daarna online.
pijltje www.hollanddoc.nl
 
archief mugmetdegoudentand.nl/actueel 2007  pijltje naar boven   
kunststof

radioprogramma Kunststof over SMOEDER

pijltje Hoe gaat het met Maria Goos? Luister naar de 1.500ste uitzending van 12 december 2007 geluid
pijltje De uitzending van 12 oktober 2004 met Marcel Musters over SMOEDER is te beluisteren door te zoeken op "smoeder" in de Kunststof site geluid
 
archief mugmetdegoudentand.nl/actueel 2007  pijltje naar boven   
dvd Hertenkamp

dvd Hertenkamp te koop

De Hertenkamp dvdbox werd door Wiebe en Eva Vorsselmans gepresenteerd op donderdag 16 augustus op de Parade in Amsterdam. De box is te koop via www.vpro.nl/winkel en vanaf 7 september in de reguliere winkels.

pijltje verslag dvd-presentatie Bart van Zoelen uit het Parool van 17 augustus

De Hertenkamp 5-dvd box kost € 42,95. Ongeveer 15 uur (na)genieten van de tragikomische avonturen van de bewoners van Villa Hertenkamp: Op dvd 1 t/m 4 staan aflevering 1 t/m 30 (deze afleveringen werden oorspronkelijk uitgezonden door de VPRO in 1999). Op dvd 5 staan de 6 allereerste (pilot)afleveringen (oorspronkelijk door de VPRO uitgezonden in 1998) + bonusmateriaal: videoclip "Een Grens Is Slechts Een Lijn " en een item uit Man Bijt Hond van de NCRV over de "Nationale Hertenkamp Fandag" uit 2001.
 
archief mugmetdegoudentand.nl/actueel 2007  pijltje naar boven   
michiel van erp

Michiel van Erp met 'Welkom in Nederland' bij de vara

Vrijdag 7 december is de eerste aflevering te zien van 'Welkom in Nederland!', een nieuwe, zesdelige programmaserie die op vrolijke, openhartige en soms ook wrange manier de pogingen in kaart brengt van autochtone Nederlanders die de integratie met allochtone Medelanders proberen te bevorderen.
Vara Nederland 2 om 19.20 uur, t/m 4 januari 2008.
pijltje persbericht op www.vara.nl
pijltje
 
archief mugmetdegoudentand.nl/actueel 2007  pijltje naar boven   

Tussenstand wint 3 x gouden kalf + 1

De film 'Tussenstand' van regisseur Mijke de Jong en scenarioschrijfster Jolein Laarman wint 3 gouden kalveren: de gouden kalf voor de beste regie (Mijke de Jong), voor het beste geluid (Mark Glynne, Kees de Groot, Joost Roskam en Pepijn Aben), voor de beste actrice (Elsie de Brauw) én de prijs van de Nederlandse filmkritiek.
De gouden kalveren, de grote prijzen van de Nederlandse film 2007, zijn zaterdag 6 oktober uitgereikt tijdens het gala van de Nederlandse film. Het cinema.nl festivaljournaal van de VPRO heeft het verslag van de uitreiking op Nederland 3 uitgezonden.
Tussenstand Afgelopen zomer heeft Tussenstand ook al een 'Special Mention' gewonnen op het Filmfestival Locarno in het onderdeel Filmmakers of the Future Competition.
Tussenstand is 8 september in première gegaan op het Theaterfestival TF-3 in Amsterdam en draait vanaf 8 november in de bioscoop.
pijltje trailer
go persbericht
pijltje recensie bij movie2movie en 8weekly
pijltje www.tussenstanddefilm.nl
pijltje Marcel Musters op de site van het filmfestival

Previews met nabespreking (met spelers en regisseur) van de film op zondag 4 nov in LUX in Nijmegen (aanvang 15 uur) en op vrijdag 9 nov in IMAGES in Groningen (aanvang 19.30 uur).
tussenstand

‘Tussenstand’ wint prijs op European Film Festival in Portugal

Tussenstand is wederom in de internationale prijzen gevallen; dit maal op het European Film Festival in Portugal. Vrijdagavond ontvingen regisseur Mijke de Jong en acteur Marcel Musters uit handen van producent en festivaldirecteur Paulo Branco de ‘Nou de Ouro’; de prijs voor Beste Film en een geldbedrag van 30.000 euro.

Op het festival was een selectie van toonaangevende hedendaagse Europese films te zien, en films en masterclasses van o.a. Pedro Almodovar, David Lynch en Werner Schroeter.
De jury, onder leiding van schrijver Don de Lillo, koos unaniem voor Tussenstand als de grote winnaar van het festival.
Tussenstand won al eerder dit jaar een ‘Special Mention’ op het prestigieuze filmfestival van Locarno en 3 Gouden Kalveren (beste regie, beste actrice en en beste geluid) en de Prijs van de Kritiek op het Nederlands Filmfestival.
Tussenstand draait momenteel in diverse Nederlandse bioscopen.
 
archief mugmetdegoudentand.nl/actueel 2007  pijltje naar boven   
Max  

clip van Max nu ook op YouTube

Het personage MAX uit de voorstelling Co★Star, gespeeld door Marcel Musters,  maakte in 1996 de single 'Zin in jou!'. Net zoals Musters's personage uit Mug Inn, Ergün, op de muziek van de Turkse zanger Tarkan.
Origineel geschreven door Sezen Aksu, tekstbewerking Cornald Maas, regie Arnoud Holleman, met medewerking van Maja van den Broecke & dochter & vriendin, Chris Vinken, mevrouw Vinken, Hélène Spierings, meneer Spierings, Tea van Dam, Timon Moll, Willeke Alberti, Astrid Nijgh, Martin Schwab, Lilian Schmitt, Ingrid Remeijssen, Harald van Eck, Jet van der Mey, Astrid Zuidema, Kees Hogenbirk, levend kunstwerk Fabiola, Boets (woef), Inez van Lamsweerde, Vinoodh Matadin, Hans van Manen, Hendrien Adams, Sophie Hoeberechts, Anthonie Kamerlingh, Isa Hoes, Thea Musters, Matty Musters, Paul Musters, Edo Musters, Marcel Musters, Bob (Miss Travestie Nederland) Renooy, Cas Enklaar, Koen van Dijk, Rick van der Ploeg, Marianne Venmans, Viviënne Ypma, Anna Nederlof, Alberto Cortès, Silvia Blankenburgh, Yvonne Tromp, Frits van Driel, Yolanda Entius, Joan Nederlof, Maureen Teeuwen, Edwin Jebbink, Hans Kemna, Yvonne van de Hurk, Joep Onderdelinden, Christine van Stralen, Marjolijn Rosendaal, Dirk Kuiper, Siemon de Jong, Pieter Kramer, Arnoud Holleman, Marlène Dumas, Aat Nederlof, Roel Endendijk, Olga Zuiderhoek, Mouna Gouman Borgesius, Margreet Dolman, Marcel Jansen, Jeroen Willems, Frank Wijdenbosch, Mike Groothof, Miriam van Doorn, Oda Spelbos, Hedda van Gennep, Carla Mulder, Erik de Vogel, Monique van Matty, Germaine Kruip, Johan van der Woel, Eric van Sauers, Cornald Maas, Hans Bos, Fieke Maas, Alice Aangeenbrug, Jasper Bode, Ingeborg Ravestijn, Erik Ploeg, Hanneke Groenteman, Helena Dumas, Inger van Maarseveen, Peres Gill, Marlou van den Berghe, mevrouw N. Kroonenberg, Ariane Schluter, Evert van der Meulen, Job Gosschalk, Ingrid Harms, Gerda Hospers, meneer van den Berghe, mevrouw van den Berghe, Tom Bouman, Inge Schaap, Finn Poncin en natuurlijk MAX. Bekijk 'm op

Max

bestel de single voor € 3
 
archief mugmetdegoudentand.nl/actueel 2007  pijltje naar boven   
ex

Gratis Tussenstand?

Op donderdag 29 november beleeft het Amsterdamse filmtheater Het Ketelhuis de première van de speelfilm Tussenstand van Mijke de Jong. Wie kan aantonen met zijn ex te zijn, krijgt gratis toegangskaartjes. pijltje www.ketelhuis.nl
 
archief mugmetdegoudentand.nl/actueel 2007  pijltje naar boven   

Marcel Musters in 'RTLFILM' en 'Tussen de oren' op tv en in 'Nacht van het goede leven' op radio 1

Zondag 4 november om 16.30 uur op RTL 5 spreken regisseur Mijke de Jong en acteur Marcel Musters in RTLFILM over 'Tussenstand'.
pijltje net5.sbs.nl


Marcel Musters van zondag op 4 op maandag 5 november te gast in 'Nacht van het goede leven' van Adeline van Lier, rond 01.15 uur op radio 1. Na uitzending als podcast te luisteren op pijltje nachtvanhetgoedeleven.kro.nl

Marcel Musters, Wim Helsen en Monique Hendrickx zijn te gast in 'Tussen de oren' op zondag 11 november om 21:30 uur op Net5.
pijltje net5.sbs.nl
 
archief mugmetdegoudentand.nl/actueel 2007  pijltje naar boven   
BVN

Hertenkamp bij BVN

BVN, de zender voor Nederlanders en Vlamingen in het buitenland, zendt Hertenkamp uit. De eerste aflevering was op vrijdag 20 juli. BVN (het Beste van Vlaanderen en Nederland) is gratis per satelliet te ontvangen.
pijltje www.bvn.nl
go naar de Hertenkamp-pagina
 
archief mugmetdegoudentand.nl/actueel 2007  pijltje naar boven   

Marcel Musters op radio 6

Marcel Musters was woensdag 12 september te gast bij Jaap Boots in Cantina@VPRO op radio 6, een programma met gasten uit de wereld van cultuur. pijltje luister online op www.vpro.nl/cantina
 
archief mugmetdegoudentand.nl/actueel 2007  pijltje naar boven   

‘Pretpark Nederland’ van Michiel van Erp op tv

Zondag 26 augustus was Linda de Mol Zomergast bij de VPRO. Zij heeft als haar favoriete film Pretpark Nederland uitgekozen. Deze film van Michiel van Erp is na Zomergasten uitgezonden.
En – onvoorstelbaar, maar toch – mocht je jezelf die nacht slapend op de bank hebben teruggevonden terwijl de aftiteling alweer voorbij kwam: deze week wordt Pretpark Nederland nog eens uitgezonden in Holland Doc van de NPS, op donderdag 30 augustus om 22.40 uur op Nederland 2.
go recensie filmfocus.nl
go persbericht uit 2006
go bekijk de trailer
go bekijk Pretpark Nederland bij Holland Doc op uitzendinggemist.nl
Michiel van Erp was 21 augustus te gast bij EénVandaag Beeldcanon op Nederland 1. Na de geschiedeniscanon en de wetenschapscanon in EénVandaag de 'Beeldcanon'. Welke beelden in de mediamaalstroom blijven ons bij? Welke beelden hebben impact? Die vraag stelt EénVandaag aan dertig professionals op het gebied van beeld. pijltje bekijk de video
 
archief mugmetdegoudentand.nl/actueel 2007  pijltje naar boven   
gooische vrouwen

derde seizoen Gooische Vrouwen

Frank Houtappels en Joan Nederlof schreven mee aan deze dramaserie over het wel en wee van vrouwen in het Gooi. Frank Houtappels schreef afleveringen 1,6,7,8 en 10, Joan Nederlof schreef afleveringen 2,5 en 9.
Vanaf 16 september elke zondag te zien bij RTL4, tussen 20.30 en 21.30 uur, daarna online pijltje www.rtl.nl
koefnoen

Koefnoen

Ook Koefnoen, waarvoor Frank Houtappels schrijft, gaat weer van start met een reeks van zeven nieuwe afleveringen.
Vanaf 15 september elke zaterdag van 22:10 tot 22:40 uur, op Ned. 1, daarna online:
pijltje www.avro.nl/tv/programmas_a-z/koefnoen
pijltje www.uitzendinggemist.nl
 
archief mugmetdegoudentand.nl/actueel 2007  pijltje naar boven   

uitreiking gouden kalveren online

De gouden kalveren, de grote prijzen van de Nederlandse film 2007, zijn zaterdag 6 oktober uitgereikt tijdens het gala van de Nederlandse film. De uitreiking was live te volgen op het internet via StroomTV op www.filmfestival.nl.
Het Cinema.nl festivaljournaal van de VPRO heeft die zelfde avond het verslag van de uitreiking op Nederland 3 om 22.30 uur uitgezonden. pijltje uitzendinggemist.nl
Het digitale cultuurkanaal Cultura zendt het gala in zijn geheel uit op maandag 8 oktober om 21.30 uur. pijltje www.cultura.nl
 
archief mugmetdegoudentand.nl/actueel 2007  pijltje naar boven   
nff

Marcel Musters genomineerd

De film 'Tussenstand' van Mijke de Jong is 6 maal genomineerd op het Nederlans Film Festival in Utrecht: beste regie, beste geluid, beste editing, de prijs van de kritiek, de beste acteur voor Marcel Musters en de beste actrice voor Elsie de Brauw. Marcel speelt ook in 'Kicks' (2 nominaties) en heeft een piepklein rolletje in de tv-serie Stellenbosch (genomineerd voor beste tv drama). Aanstaande zaterdag zal de bekendmaking zijn. pijltje Marcel Musters op de site van het filmfestival
 
archief mugmetdegoudentand.nl/actueel 2007  pijltje naar boven   
blondje

"Blondje" op tv

Tijdens het Nederlands Film Festival, op zaterdag 29 september a.s. vanaf circa 22:45 uur op Nederland 3, zal "Blondje" (met Marcel Musters en Maryam Hassouni), samen met de andere negen Kort! films van de 2006 editie, worden uitgezonden tijdens De Avond van de Korte Film. Het gaat om: De Getuige, Naakt, Blondje, Birthday boy, De Pen, Het Zusje, Turkse chick, Raak Worst en Dummy. Met interviews met regisseurs door presentatrice Hadassah de Boer.
Online zijn de films te zien op de website van de NPS bij Kort! 2006.
 
archief mugmetdegoudentand.nl/actueel 2007  pijltje naar boven   

An Dodeman en Ergün op grote podium Uitmarkt

An Dodeman (Marjan Luif) en haar buurman cafébaas Ergün Karacabay (Marcel Musters) zingen en presenteren op de Uitmarkt.
 
archief mugmetdegoudentand.nl/actueel 2007  pijltje naar boven   

Ergün gefeliciteerd!
DikDik op YouTube 100.000 x bekeken!

YouTube Bekijk de videoclip!
Bekijk ook de andere filmpjes van Ergün op YouTube!
go Ergün?
 
archief mugmetdegoudentand.nl/actueel 2007  pijltje naar boven   
uitverkoop

Hertenkamp-gadgets in de uitverkoop!

Zolang de voorraad strekt: ansichtkaarten van Hertenkamppersonages van 1,50 naar 1 euro, Het Groot Hertenkamp Boek van 13 euro voor een tientje en de cd single "Een grens is slechts een lijn" voor 5 euro! Verder: het "=op" tekentje is weg bij de sleutelhangers van Max en Patty want er bleken er nog een paar te zijn. Meer aanbiedingen op de te koop-pagina.
(Alle prijzen zijn inclusief btw en verzendkosten.)
 
archief mugmetdegoudentand.nl/actueel 2007  pijltje naar boven   
maria

Groot hertenkampboek

Maria's dagboek en veel meer... in Het Groot Hertenkamp Boek.
Het boek kost nu slechts € 10 inclusief verzendkosten, bestel 'm hier!
 
archief mugmetdegoudentand.nl/actueel 2007  pijltje naar boven   
hertenkamp kaart

herhaling Hertenkamp

De VPRO heeft vanaf 12 juni de dertigdelige drie-onder-een-kap dramaserie Hertenkamp uit 1999 op Nederland 3 herhaald. Aansluitend zijn de experimentele zes afleveringen uit 1998 uitgezonden.

go naar de Hertenkamp-pagina
go uitzending gemist?
 
archief mugmetdegoudentand.nl/actueel 2007  pijltje naar boven   

laatste voorstellingen!
Mug Inn in reprise: 11 t/m 15 september in Bellevue, Amsterdam

In Theater Bellevue spelen Michiel van Erp, Frank Houtappels, Marcel Musters en Joan Nederlof voor het allerlaatst de voorstelling Mug Inn (regie Lineke Rijxman) van dinsdag 11 t/m zaterdag 15 september. Aanvang 20.30 uur. Reserveer online of bel 020 5305301.
 
archief mugmetdegoudentand.nl/actueel 2007  pijltje naar boven   
TF-1

Mug Inn op TF-1

De voorstelling 'Mug Inn' is tweede voorstelling van mugmetdegoudentand die is geselecteerd voor het Theaterfestival TF-1. Dit keer zowel voor Het Theaterfestival in België als TF-1 in Nederland. Mug Inn is de enige Nederlandse voorstelling die voor beide festivals is geselecteerd. Zowel 'Quality Time', geselecteerd voor de eerste editie van het festival in 2006, als de selectie van dit seizoen 'Mug Inn', zijn geschreven door Joan Nederlof. pijltje uit het juryrapport van tf1

Mug Inn wordt gespeeld in Bellevue op zaterdag 8 september, aanvang 20.30 en op zondag 9 september om 16.00 uur.  Zaterdag 8 september is er een nagesprek o.l.v. Tarik Yousif. TF-1 staat van 30 augustus tot en met 9 september in Amsterdam. Kaartverkoop via de kassa van de Stadsschouwburg Amsterdam telefoon 020-6242311 of via de kassa van Theater Bellevue telefoon 020-5305301.
 
archief mugmetdegoudentand.nl/actueel 2007  pijltje naar boven   

Mug Inn in Brussel uitverkocht

Reserveer nu kaarten voor Mug Inn op het TF-1 festival op 8 en 9 september of in de reprise-week van 11 t/m 15 september, beide in Bellevue, Amsterdam. pijltje kaartverkoop TF-1, kaartverkoop Bellevue
Vlaams Theaterfestival en TF-1

Mug Inn op Vlaams Theaterfestival en TF-1

De voorstelling 'Mug Inn' is tweede voorstelling van mugmetdegoudentand die is geselecteerd voor het Theaterfestival TF-1. Dit keer zowel voor Het Theaterfestival in België als TF-1 in Nederland. Mug Inn is de enige Nederlandse voorstelling die voor beide festivals is geselecteerd. Zowel 'Quality Time', geselecteerd voor de eerste editie van het festival in 2006, als de selectie van dit seizoen 'Mug Inn', zijn geschreven door Joan Nederlof.

Mug Inn op Het Theaterfestival: 1 september gouden zaal Beursschouwburg, Brussel
Opgelet!! - Errata brochure Theaterfestival - De voorstelling 'Mug Inn' van mugmetdegoudentand op zaterdag 01/09 wordt omwille van technische redenen niet in Theater Arte gespeeld, wel in de gouden zaal van de Beursschouwburg om 20:30 uur, A.Ortsstraat 20-28, Brussel. Het Theaterfestival '07 staat in Brussel van 23 augustus t/m 1 september. go uit het juryrapport

Mug Inn op TF-1: 8 en 9 september Bellevue, Amsterdam
In Theater Bellevue wordt Mug Inn gespeeld op zaterdag 8 september, aanvang 20.30 en op zondag 9 september om 16.00 uur.  Zaterdag 8 september is er een nagesprek o.l.v. Tarik Yousif.
TF-1 staat van 30 augustus tot en met 9 september in Amsterdam. Kaartverkoop via de kassa van de Stadsschouwburg Amsterdam telefoon 020-6242311 of via de kassa van Theater Bellevue telefoon 020-5305301.
pijltje uit het juryrapport van tf1
 
archief mugmetdegoudentand.nl/actueel 2007  pijltje naar boven   
uitmarkt

mugmetdegoudentandtand op de Uitmarkt Amsterdam

De Mug staat op de informatiemarkt van de Uitmarkt, Piet Heinkade kraamnummer 50.
Voor een speciale Uitmarkt-prijs is de Hertenkamp DVD-box te koop maar ook de CD van Ergün, de zingende barkeeper uit Mug Inn. Marcel Musters en Marjan Luif presenteren zondag 26 augustus tussen 12.30 uur en 16.00 op het buitenpodium op de Uitmarkt. pijltje www.uitmarkt.nl
 
archief mugmetdegoudentand.nl/actueel 2007  pijltje naar boven   
mikado

Eva & Wiebe op de Parade

Hertenkampacteurs Alix Adams en Finn Poncin kruipen nog één keer in de huid van het eeuwig spirituele en avontuurlijke echtpaar uit de mugmetdegoudentand/VPRO serie Hertenkamp.
Waar bevinden Eva & Wiebe Vorsselmans zich nu op hun levenspad? Japan, daar concentreert dit middelbare love-koppel zich de afgelopen jaren op! Deze zomer staan Adams en Poncin met MIKADO op het reizende zomerfestival De Parade, in Utrecht van 20 t/m 24 juli en in Amsterdam van 13 t/m 19 augustus.
go www.deparade.nl
 
archief mugmetdegoudentand.nl/actueel 2007  pijltje naar boven   
verkeerde aflevering Hertenkamp uitgezonden

verkeerde aflevering Hertenkamp uitgezonden

Door een technische fout is op 29 juni de verkeerde aflevering van Hertenkamp uitgezonden (aflevering 20 ipv aflevering 12). Om de continuïteit niet verder aan te tasten heeft de VPRO besloten de serie te vervolgen en de niet uitgezonden aflevering op de site van de vpro te plaatsen.
gobekijk aflevering 12 op www.vpro.nl/hertenkamp
 
archief mugmetdegoudentand.nl/actueel 2007  pijltje naar boven   
dvd

win kaarten Hertenkamp dvd-presentatie

Stuur voor 9 augustus een email naar en maak kans op 2 x 2 vrijkaarten voor de dvd presentatie van de Hertenkampbox op donderdag 16 augustus op de Parade in Amsterdam, aanvang 18.30 uur. Vermeld in de email je naam en adres dan worden de kaarten op tijd opgestuurd.
 
archief mugmetdegoudentand.nl/actueel 2007  pijltje naar boven   
hertenkamp

deze week op tv als 'bonus': de allereerste 'pilotafleveringen' van Hertenkamp

De serie begon in februari 1998 als een zesluik over een gezin (Wiebe en Eva Vorsselmans en hun kinderen Toto en Lila), een stel (Patty Paltier en Grace Keeley) en een vrijgezel (Max Bakker) in een "drie-onder-een-kap drama" en werd gevolgd door nog eens dertig afleveringen, die niet niet als "vervolg" maar als "gevolg" werden gepresenteerd.
Tot en met dinsdag 7 augustus. Let op de verschillen!
 
archief mugmetdegoudentand.nl/actueel 2007  pijltje naar boven   
Patty Max Grace    bord Spirituele Academie    Grace    bidprentje    Nilgün    broche en sjaal patty    ketting wies    de slip van Wiebe    onderbroek max puppylance pet

maak kans op originele Hertenkamp rekwisieten!

Zet Hertenkamp in de schijnwerpers en win originele rekwisieten! go Lees snel verder...

de rekwisieten wedstrijd

Deze zomer organiseerde de Mug een webstrijd waarin het Hertenkamppubliek werd opgeroepen om de serie zo origineel mogelijk onder de aandacht te brengen. Hieronder de winnaars:

trouwfoto
De winnaar van de originele trouwfoto van Max en Patty én de trouwfoto van Patty en Grace was Erik Markus – gefeliciteerd! – die op 15 juni Hertenkamp in Wikipedia plaatste! Hij hoopt dat meerdere fans een bijdrage gaan leveren aan deze pagina.


Spirituele Academie
De winnaar van het uithangbord van de Spirituele Academie van Eva en Wiebe is Wilma Hammarström – gefeliciteerd! Wilma plaatste op 11 juni haar Hertenkamp-slideshow op YouTube!


setfoto van Grace in haar rol van Sonja Lebewski
De winnaar van de setfoto van Grace in haar rol van Sonja Lebewski, plus een paar oorbellen met bijpassende ring is Wilma Hammarström – nogmaals gefeliciteerd! Wilma postte op 2 juli haar nieuwe Hertenkamp-filmpje bij YouTube!

eva kaart
De winnaars van de originele uitnodiging voor Eva's inwijding in het klooster, met bidprentje, zijn de dames Helga Lagerveld en Joke Barendse die Hertenkamp promoten op hun "Kweklog" –  van harte gefeliciteerd!


sjaaltjePatty
De winnaar van het sjaaltje van Patty, inclusief haar favoriete broche, is Caren! Zij maakte het (onofficiële) Hertenkampforum: hier kunnen fans hun ei kwijt over de serie. Om leden te werven heeft Caren 'reclame' gemaakt door te posten op imdb.com en het fok! forum. –  van harte gefeliciteerd!


ketting en lievelingsoorbellen van Wies
De winnaar van de ketting en lievelingsoorbellen van Wies, is Jeroen Bakker uit Amsterdam. Hij maakte een profiel aan met de nickname Hertenkamp op www.gay.nl. –  van harte gefeliciteerd!


Max pakket
De winnaar van het Max pakket, is David Van den Bergh uit België. Zijn bewijs volgt nog maar lees hier wat hij heeft dedaan. –  van harte gefeliciteerd!
 
archief mugmetdegoudentand.nl/actueel 2007  pijltje naar boven   
advertentie zakelijk leider gezocht reageer voor 7 juli 2007

 

pijltje links terug  pijltje naar boven  ga verder verder terug in het archief